Comment enfiler la surjeteuse JUKI MO-2000QVP

inhoudsopgave:

JUKI MO-2000QVP overlockmachine

De MO-2000QVP overlockmachine bracht een revolutie teweeg in de naai-industrie met zijn luchtinrijgsysteem. Ontdek hoe deze innovatieve overlockmachine uw naai-ervaring kan verbeteren en u kan helpen een onberispelijke afwerking te bereiken.

In deze blog leggen we stap voor stap een cruciaal onderdeel van het inrijgen van de JUKI MO-2000QVP overlockmachine uit.

De JUKI MO-2000QVP opzetten

Volg deze stapsgewijze handleiding om het inrijgen van uw JUKI MO-2000QVP overlockmachine eenvoudiger te maken. Dankzij deze gedetailleerde handleiding kunt u uw machine met uitzonderlijk gemak bedienen. Leer de essentiële tips en technieken om bij elke naad een vlekkeloos resultaat te bereiken.

Optimaliseer uw overlocker-inrijgervaring met deze verklarende video.

Stap 1: Zorg er eerst voor dat uw overlockmachine uitgeschakeld is. U plaatst uw 4 spoelen op de spoelwiggen. Aarzel niet om de eerste keer dat u de machine gebruikt de spoelkleuren te gebruiken die op de machine staan ​​vermeld, zodat u dankzij de kleurcode beter uw weg kunt vinden.

Stap 2: Zodra u de rode draad die overeenkomt met de onderste grijper door de eerste haak (1) heeft geleid, voert u deze door de betreffende draadgeleidergleuf (2) en vervolgens door de 2e haak (3).

JUKI MO-2000QVP

Stap 3: Vergeet niet de hendel op te tillen en aan het stuur te draaien totdat u een klik hoort. Hierdoor kunnen de grijperdraden door het inrijgmechanisme van de machine gaan.

JUKI MO-2000QVP

Stap 4: Trek ongeveer 20 tot 30 cm draad uit, haal ongeveer 2 cm van de rode draad door het linker gaatje en druk vervolgens op de knop " AIR ON ". De onderste grijper wordt automatisch ingeregen dankzij een grote luchtdruk in het mechanisme.

JUKI MO-2000QVP

Herhaal stap 2 en 4 voor de blauwe draad die overeenkomt met de bovenste grijper.

JUKI MO-2000QVP
JUKI MO-2000QVP

Zodra de twee draden in hun respectievelijke grijpers zijn geregen, hoeft u alleen maar de hendel omlaag te brengen.

Stap 5: Het is tijd om de naalddraden aan te pakken. Leid de gele draad die overeenkomt met de linkernaald door de draadgeleider en vervolgens door de betreffende haak. Gebruik vervolgens de automatische naaldinrijger om de gele draad door het oog van de linkernaald te leiden. Doe hetzelfde met de groene draad, deze gaat door het oog van de rechternaald.

JUKI MO-2000QVP
JUKI MO-2000QVP

Nu hebt u uw overlockmachine succesvol ingeregen! U bent klaar om aan de slag te gaan met uw naaiprojecten!

Dit is het resultaat dat u krijgt met uw naaiwerk:

JUKI MO-2000QVP

De kenmerken van de JUKI MO-2000QVP overlockmachine

Beschrijving:

De overlockmachine is voorzien van een naaldinrijger, een LCD-scherm voor het instellen van 15 steken, een afvalbak en een veiligheidsschakelaar.

Functies:

  • Naaisnelheid: max. 1500 sti/min
  • Aantal draden: overlock 2/3/4
  • Steeklengte: max. 4 mm
  • Steekbreedte: linkernaald 5-9 mm / rechternaald 3-7 mm / rolrand 2 mm
  • Hoogte naaivoet: 5 mm / 8 mm
  • Naald: 130/750H (HAx1) 70-90
  • Afmetingen: 330 (L) * 280 (B) * 310 (H) mm
  • Gewicht: 9 kg

We bieden verschillende eenvoudige tutorials op onze blog als je nieuw bent met naaien, vind ons ook op Facebook , Instagram en TikTok !

Machines

laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.