Juridische mededeling

Disclaimer voor Verotex
Als u meer informatie wilt of vragen heeft over de disclaimer van onze site, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via verotexmail @ ???.

Disclaimer voor Verotex
Alle informatie op deze website wordt te goeder trouw en uitsluitend ter algemene informatie gepubliceerd. Verotex garandeert niet de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die wordt ondernomen op basis van de informatie die u op deze Verotex.be-website vindt, is strikt op eigen risico. is niet verantwoordelijk voor enig verlies en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks naar deze externe sites te volgen. Hoewel we er alles aan doen om alleen kwaliteitslinks naar nuttige en ethische websites te bieden, hebben we geen controle over de inhoud en aard van dergelijke sites. Deze links naar andere websites impliceren geen aanbeveling voor alle inhoud van die sites. De eigenaren en inhoud van de sites kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en kunnen plaatsvinden voordat we de mogelijkheid hebben om een link te verwijderen die mogelijk is misgegaan.

Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat, andere sites mogelijk een ander privacybeleid en andere voorwaarden hebben die buiten onze controle vallen. Vergeet niet om het privacybeleid van deze sites en hun"gebruiksvoorwaarden"te lezen voordat u commerciële activiteiten ontplooit of informatie downloadt.

Toestemming
Door onze website te gebruiken, accepteert u hierbij onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.

Bijwerken
Als we dit document bijwerken, wijzigen of wijzigen, worden die wijzigingen hier duidelijk weergegeven.