verotex histoire magasin

 

Onze oorsprong

Het verhaal van Verotex is ook het verhaal van een familie-erfgoed van weefselbeheersing, doorgegeven van grootouder op achterkleinkind. Het begon allemaal met de familie Dewit en hun grootmoeder die stoffen van deur tot deur verkochten. Toen in 1998 op de markt en uiteindelijk een paar jaar later.rd.

 

magasin de tissus en belgique

Een van de Belgische textielleiders


In 2004 vierde Verotex zijn inhuldiging en opening in het hart van Waver, de hoofdstad van Waals-Brabant, om een van de grootste textielspelers in België te worden.

Onze missie is altijd geweest om van de wereld een groenere plek te maken door u de meest milieuvriendelijke stoffen aan te bieden en geproduceerd in de meest duurzame vorm. We bieden de beste kwaliteit biologische stof tegen de beste prijs op de markt.

Vandaag zijn we niet alleen uitgebreid in Franstalig België, maar ook in Vlaanderen, Nederlandstalig België en zelfs in de aangrenzende Europese landen.ns.

Help ons mode ecologischer en duurzamer te maken met onze Europese stoffen die op de meest ethische manier worden geproduceerd.

Nieuwsbrief

Een korte zin die beschrijft wat iemand zal ontvangen door zich te abonneren