Backpacker of eenvoudige naturofiel.
Je houdt ervan je dicht bij de natuur te voelen en de indruk te hebben er in harmonie mee te zijn Ontdek nu bij Verotex onze natuurlijke materialen, katoen, linnen, wol en viscose van uitzonderlijke kwaliteit met prijzen om de bladeren van de bomen te laten vallen, want uw toekomstige zonnige naaidag op het terras naaien van uw volgende linnen of katoenen korte broek voor uw kleinkinderen of warm tijdens een regenachtige avond naast het houtvuur en zijn mooie geknetter.ent.

 

cotonKatoen:
Katoen, een van de meest gebruikte stoffen ter wereld gedurende millennia, werd ontdekt in Azië en verscheen in de 18e eeuw in Europa. Katoen is een plantaardige vezel die een struik, de katoenplant, omgeeft. Wanneer het bloeit van zijn prachtige witte of gele vijfbladige bloemen, ziet het katoen er eindelijk uit als kleine bolletjes en is het klaar om geoogst te worden voor uw kijkplezier bij toekomstige stiksels. Hoofdzakelijk gebruikt voor het maken van t-shirts, washandjes, handdoeken, je kunt het redelijk goed behandelen katoen is een zeer flexibele en robuuste stof, het heeft verschillende zeer gunstige eigenschappen, absorptievermogen en is daarom extreem waterafstotend, de katoenton
heeft ook andere voordelen, het heeft een isolerend vermogen en is zeer goed bestand tegen warmte, het is een natuurlijk materiaal. Daarom is het de meest gebruikte en verkochte stof ter werelde.

 

lin


Lin:
Linnen wordt voornamelijk in Europa gemaakt door onze Franse buren in de regio Normandië en Picardië, we vinden deze lichtblauwe bloeiende plant al eeuwenlang gecultiveerd. Tijdens de oogst zijn er verschillende stadia voordat het vlas als weefsels wordt gebruikt, we moeten eerst de vlasplant uit de grond halen, dan een paar dagen drogen, eenmaal droog vermalen we het om het kostbare materiaal, de vezel, te extraheren van linnen, dat we vervolgens zullen weven om onze felbegeerde stof te verkrijgen. Een echte thermische regulator, isolerend in de winter en ademend in de zomer, linnen neemt vocht op, is antibacterieel en hypoallergeen van aard. Linnen is over het algemeen geschikt voor alle soorten gebruik.ges.

 

laine

 

Oudste jongen:
Wol is een materiaal van dierlijke oorsprong, het scheren van het dier vindt plaats in het voorjaar en gebeurt doorgaans maar één keer per jaar. Als het scheren klaar is, zullen we de verschillende delen sorteren en classificeren op basis van de kwaliteit van de wol, om vervolgens te sorteren en zorgvuldig te selecteren, zullen de beste delen van de wol worden gereinigd en gedroogd, helaas is het niet klaar dan is het nodiguite
het ontrafelen van de wol heet kaarden. Als dit klaar is, kan het worden geverfd of in zijn natuurlijke kleur worden gelaten. De laatste stap is het weven om uw felbegeerde en zachte stof te krijgen. Echte thermische isolatiewol heeft genoeg om je warm te houden tijdens lange koude periodes in de winter.

 

 

viscose

Viscose:
Viscose of kunstzijde is een plantaardig textiel, werd in 1884 door twee Fransen gemaakt om te voldoen aan de vraag naar een stof die lijkt op zijde, maar die economischer te produceren is. Viscose is een mengsel van koolhydraatcellulose die bestaat voornamelijk uit hout of andere planten en collodium die het mogelijk maken om het gebruik van zijderupsen, insecten die in gebruikt worden, te vervangen la
zijde fabricage. De eigenschappen van viscose zijn vergelijkbaar met die van katoen, sterk en absorberend. Het proces geeft het echter een zijdezacht en vloeiend uiterlijk dan katoen.

Nieuwsbrief

Een korte zin die beschrijft wat iemand zal ontvangen door zich te abonneren