Naailessen: ontdek de beste adressen bij Verotex

Bij Verotex hechten wij veel waarde aan klantadvies. Daarom raden wij u aan om bij eventuele vragen telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit u de antwoorden te geven die u nodig heeft.

Couture neemt een bijzondere plaats in in de wereld van textiel en mode. Daarom begeleidt Verotex u graag naar kwaliteitsvolle naaicursussen.

Hier vindt u een selectie van goede adressen voor uw naailessen:

  • Naailes bij Karine Goemaere in Rixensart

Of je nu kind of volwassene bent, Karine Goemaere biedt naailessen aan die geschikt zijn voor iedereen. Het biedt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan verrijkende stages.
Ontdek bij Hopsewing naailessen voor kinderen en volwassenen. Er zijn ook stages beschikbaar om je vaardigheden te verdiepen.
Le Dé d'Or de Pénélope biedt naai-, technische en kniplessen aan, overdag, 's avonds en op zaterdag. Gelegen in Overijse, met gemakkelijke toegang tot parkeergelegenheid, ondersteunt het atelier u bij de creatie van uw projecten, van de eenvoudigste tot de meest uitgebreide.

Ontdek bij Les Cousettes de Lucette onze naaicursussen voor kinderen en volwassenen, evenals borduurworkshops. Leer de kunst van het naaien of borduren. Creëer unieke kleding, stijlvolle accessoires of gepersonaliseerde cadeaus voor babyregistraties. Onze cursussen zijn geschikt voor alle niveaus en bieden een meeslepende en creatieve ervaring. Sluit u aan bij onze community en laat uw creativiteit de vrije loop in een vriendelijke omgeving.