De grootste stoffen- en naaimachinewinkel van België

3_1b3cb56b-5e00-4837-ae56-836711380691 - Verotex

Onze stoffen

Ontdek onze ruime keuze aan kwaliteitsstoffen , perfect voor al uw creatieve projecten . Ons assortiment stoffen omvat linnen , ideaal voor licht, zomers maatwerk, en rekbare, comfortabele jersey , perfect voor dagelijks gebruik en casual outfits. We bieden ook zachte, vloeiende viscose , luxueus fluweel , popeline , kunstleer , veelzijdig en duurzaam katoen en vele andere stoffen. Onze stoffen zijn geschikt voor een veelheid aan projecten, van kleding tot woonaccessoires. Elke stof wordt zorgvuldig geselecteerd vanwege zijn uitzonderlijke kwaliteit en unieke dessins , of het nu gaat om bloemenprints , effen kleuren of grafische prints .

Onze stoffen

Onze fournituren

Duik in ons uitgebreide assortiment fournituren waar u Franse draad of spoelen van de beste kwaliteit vindt, ideaal voor sterke en duurzame naden . Onze Schmetz-naalden , geschikt voor alle technieken, bieden u ongeëvenaarde precisie en gebruiksgemak .

Bent u op zoek naar boordstof voor uw kleding? We hebben verschillende kleuren voor een ideale afwerking van uw creaties . Ons assortiment opstrijkbare patches , perfect voor het verstevigen van uw stoffen of het toevoegen van unieke ontwerpen, is een must-have voor elke naaister . En dat is nog niet alles, ontdek ook onze elastieken, biaisband, scharen en nog veel meer.

Fournituren
mercerie_74404dc6-74f5-49ff-a98f-4e7ce40c5292 - Verotex
jukimachine - Verotex

Onze machines

Vind ook onze uitzonderlijke naaimachines , overlockmachines , covermakers en vlaknaaimachines, allemaal van onze prestigieuze merken Juki en Lewenstein . Onze machines staan ​​bekend om hun prestaties, betrouwbaarheid en innovatie en zijn ontworpen om uw creatieve projecten om te zetten in echte kunstwerken .

Of u nu een beginner of een ervaren naaister bent, onze producten begeleiden u bij al uw creaties en bieden nauwkeurig naaien, onberispelijke afwerkingen en een onvergelijkbare duurzaamheid . Mis deze kans niet om onze machines te ontdekken en uw naaiprojecten tot een succes te maken.

machines

Verrassingsdoos

Dompel jezelf onder in een universum van oneindige mogelijkheden met onze verrassende stoffen dozen , een uitnodiging tot verbeelding en grenzeloze creatie. Elke doos bevat een betoverende selectie stoffenbonnen, variërend van 50 cm tot enkele meters , klaar om uw meest gedurfde ideeën tot leven te brengen, vanaf slechts € 10. De minimale stoflengte in elke doos is 50 cm, wat zorgt voor diversiteit en variatie voor al uw creatieve projecten.

Onze dozen
Ateliers de Couture avec Aline Duerinckx chez Verotex

Cours de Couture au Magasin

Participez aux ateliers de couture libres avec Aline Duerinckx chez Verotex. Apprenez les techniques de couture, patronage et laissez votre créativité s'épanouir avec l'expertise d'une couturière diplômée. Inscrivez-vous dès maintenant !

Plus d'Info

Volg ons op Instagram:

Ons Youtube-kanaal:

Verotex, een familieverhaal

Sinds 1998 zet onze familiewinkel, Verotex, zich in om de planeet groener en eerlijker te maken voor iedereen. Als belangrijke speler in de textielindustrie in België, en met een groeiende aanwezigheid in de buurlanden, hebben we er altijd op gebrand onze klanten de beste stoffen te bieden voor hun modecreaties, tegen concurrerende prijzen en met respect voor het milieu. Vandaag de dag zijn we er trots op dat we ons aanbod kunnen uitbreiden met hoogwaardige naaimachines. Dit nieuwe assortiment producten is zorgvuldig geselecteerd om dezelfde uitmuntendheid te garanderen die Verotex sinds het begin heeft gekenmerkt. Zo bieden we nu een complete oplossing voor alle behoeften van onze creatieve en bezorgde klanten.

image_intro - Verotex

Nieuwsbrief

We houden je op de hoogte van ons nieuws, onze inspiraties van het moment en onze promoties!