Tuto : Coudre un noeud papillon réglable

inhoudsopgave:

Hallo quilts!

Met deze tutorial laten we je zien hoe je een vlinderdas naait.

Volg de leider !!

Om als een echte heer bovenop te zitten met de komst van de lente, vertellen we je hoe je je eigen vlinderdas kunt maken voor feesten, gala's en nog veel meer...

Je hebt daarom nodig:

Volg de stappen met behulp van onze video om de te maken bewegingen goed te volgen.

Stap 1: Leg de drie patroondelen op je stof en houd de stof vast met de naalden om de jukken uit te kunnen knippen. Knip je knooppatroon twee keer door zoals in de video. 

Stap 2: Na het verkrijgen van twee jukken met het eerste patroon en een van elk met de andere twee patronen. Knip ook je eerste vlinderdaspatroon in je opstrijkpatroon , alleen deze pas zoals in de video.

Stap 3: Na deze stap plaatst u uw strijkijzer , strijkt u uw stofsamenstelling in de goede richting zonder stoom.

Stap 4: Na de video, neem je twee jukassemblages en plaats ze met de goede kanten op elkaar en houd ze vast met je naalden en laat een opening. 

Stap 5: Naai de twee passtukken vast, maar laat een opening over zodat u deze later kunt omdraaien.

Stap 6: Kom en knip met een getande schaar langs uw eerder genaaide vlinderdasjuk. Draai dan je juk om en je kunt eroverheen strijken als je dat wilt. 

Stap 7: U kunt nu uw opening sluiten met een naald en draad. En sluit het daarom met een kleine onzichtbare steek met de hand. 

Stap 8: Vouw je juk in drieën zoals in de video. Druk erop met uw vingers en houd het dan voor meer gemak vast met pinnen.

Stap 9: U moet het geplooide midden naaien met een draad en een naald, altijd met de hand. 

Stap 10: Je neemt de pas, de kleinste, vouwt hem dubbel, goede kanten op elkaar en naait hem in de lengte aan de rand. Draai het dan om om het goed rond te krijgen. 

Stap 11: Plaats je kleine juk dat je net hebt omgedraaid en plaats het in het midden van het vorige juk zoals in de video. Sluit het vervolgens met de hand met een onzichtbare steek. 

Stap 12: Neem vervolgens de laatste pas (de langste) en maak met behulp van een strijkijzer een vouw van één centimeter aan elke rand in de lengte.

Stap 13: Gebruik een tang om je juk dubbel te vouwen door de twee eerder gemaakte randen van een centimeter tegen elkaar te plaatsen zoals ik in de video. Naai vervolgens in de lengte met uw naaimachine. 

Stap 14: Rijg de eerste verstelbare stropdas van de vlinderdas op uw pas, die we zojuist hebben genaaid. Vouw het om de sluiting te behouden en buig alles. Volg de video om de bewegingen volledig te begrijpen.

Stap 15: Plaats nu de tweede stropdas aan het andere uiteinde van het juk en naai om het op het juk te houden. Let op: volg de bewegingen zoals in de video voor de tweede sluiting om deze in de juiste richting aan te brengen. Dan kun je de binnenkant naaien zoals wij deden.

En daar ga je!! Je inspanningen zijn beloond, je overhemd is nu versierd met je prachtige vlinderdas. Het moet gezegd, er gaat niets boven een zelfgenaaide vlinderdas.

Aarzel niet om onze apparatuur in deze tutorial op onze site of in de winkel te laten gebruiken.

laat een reactie achter