Tuto : Coudre un noeud papillon réglable

inhoudsopgave:

Ontdek hoe u uw eigen verstelbare vlinderdas kunt maken met onze exclusieve naaigids. Volg onze gedetailleerde instructies om dit elegante, gepersonaliseerde en verstelbare accessoire te maken dat bij jouw unieke stijl past.

Met deze tutorial laten we u zien hoe u een vlinderdas naait.

Volg de leider !!

Om met de komst van de lente als een echte gentleman aan de top te staan, laten wij u zien hoe u uw eigen vlinderdas kunt maken voor avonden, gala's en vele andere...

Je hebt dus nodig:

Volg de stappen aan de hand van onze video om duidelijk de te doen bewegingen te volgen.

Stap 1: Plaats de drie patroondelen op uw stof en houd de stof vervolgens vast met naalden om de pasjes uit te kunnen knippen. Knip je knooppatroon twee keer uit zoals in de video. 

Stap 2: Na het verkrijgen van twee jukken met het eerste patroon en één van elk met de andere twee patronen. Knip ook je eerste vlinderdaspatroon uit je strijker , alleen dit juk zoals in de video.

Stap 3: Na deze stap plaats je de opstrijkmachine en strijk je de stofcombinatie in de goede richting zonder stoom.

Stap 4: Volg de video en plaats de twee jukconstructies met de goede kanten op elkaar en houd ze vast met je naalden, zodat er een opening overblijft. 

Stap 5: Naai de twee pasjes vast, maar laat een opening vrij zodat je hem later kunt omdraaien.

Stap 6: Gebruik een kartelschaar om langs het eerder genaaide strikpasstuk te knippen. Draai dan je juk binnenstebuiten en je kunt het eventueel omstrijken. 

Stap 7: U kunt nu uw opening sluiten met een naainaald en draad. En sluit hem daarom met een kleine onzichtbare steek met de hand. 

Stap 8: Vouw je juk in drieën zoals in de video. Druk er met uw vingers op en houd het vervolgens voor uw gemak vast met pinnen.

Stap 9: U moet het geplooide midden met draad en naald naaien, nog steeds met de hand. 

Stap 10: Je neemt het pasje, de kleinste, vouwt het dubbel, met de goede kanten op elkaar en naait het in de lengte aan de rand vast. Draai hem dan om zodat je hem met de goede kant naar boven hebt. 

Stap 11: Plaats je kleine juk dat je zojuist hebt omgedraaid en plaats deze in het midden van het vorige juk zoals in de video. Sluit hem vervolgens met de hand met een onzichtbare steek. 

Stap 12: Neem vervolgens het laatste juk (het langste) en maak met het strijkijzer een vouw van één centimeter op elke lengterand.

Stap 13: Vouw met een tang je juk dubbel door de twee randen van een eerder gemaakte centimeter tegen elkaar te plaatsen zoals ik in de video. Naai vervolgens over de lengte met uw naaimachine. 

Stap 14: Rijg de eerste verstelbare strikband van de vlinderdas op je juk, die we zojuist hebben genaaid. Vouw het om de sluiting vast te houden en naai alles aan elkaar. Volg de video om de bewegingen volledig te begrijpen.

Stap 15: Plaats nu de tweede sluiting aan het andere uiteinde van het juk en naai vast om het op het juk te houden. Wees voorzichtig, volg de bewegingen zoals in de video voor de tweede clip om deze in de goede richting te rijgen. Dan kun je de binnenkant naaien zoals wij deden.

En daar ga je!! Je inspanningen zijn beloond, je overhemd is nu versierd met je prachtige vlinderdas. Het moet gezegd: er gaat niets boven een zelfgenaaide vlinderdas.

Aarzel niet om onze apparatuur die in deze tutorial wordt gebruikt, op onze site of in de winkel te verkrijgen.

laat een reactie achter