Enfilage de la surjeteuse Lewenstein Multilock 700DE

inhoudsopgave:

Lewenstein Multilock 700DE Serger

Het is altijd essentieel om uw serger te kennen voordat u hem gebruikt, anders kan de drang om op te geven ontstaan ​​​​door simpele frustratie.

In deze blog leggen we stap voor stap uit hoe je de Lewenstein Multilock 700DE lockmachine inrijgt.

Inrijgen van de Lewenstein Multilock 700DE

Het inrijgen van lockmachines kan de eerste paar keer ingewikkeld zijn, maar door deze tutorial te volgen waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe u de Lewenstein Multilock 700DE inrijgt, kunt u uw machine als geen ander bedienen!

We bieden u ook een verklarende video voor een betere follow-up threading.


Stap 1: Zorg er eerst voor dat uw serger is losgekoppeld. Je gaat je 4 spoelen op de spoelwiggen plaatsen. Voel je vrij om de spoelkleuren te gebruiken die op de machine staan ​​vermeld de eerste keer dat je hem gebruikt, zodat je dankzij de kleurcode beter je weg kunt vinden.

Stap 2: Zodra u de draden door hun respectieve sleuven in de draadgeleiders hebt geleid, neemt u de groene draad die overeenkomt met de bovenste grijper die u door de s schijf ues D en bloeddruk n in de volgende volgorde:

De Lewenstein Multilock 700DE lockmachine inrijgen

Als de bovengrijperdraad breekt tijdens het naaien, kan het zijn dat de ondergrijperdraad verstrikt zit in de bovengrijperdraad. Als dit gebeurt, laat u de bovengrijper zakken met behulp van het handwiel, verwijdert u de draad die verstrikt is geraakt in de bovengrijper en rijgt u de bovengrijper opnieuw in vanaf de spanningsschijven.

Stap 3: Vervolgens neem je de blauwe draad die overeenkomt met de onderste grijper die je in de volgende volgorde door de spanningsschijven haalt:

Controleer of je hendel omlaag staat en vergeet hem niet omhoog te zetten in fase 4.

De Lewenstein Multilock 700DE lockmachine inrijgen

Stap 4: Nu ga je de gele en rode draad halen die overeenkomen met de draad van de naainaalden die je door de draadgeleider gaat halen, eerst beginnend met de gele draad (linkernaald) en dan de rode ( naald van rechts). Vervolgens moet u de draden door de respectieve naaldogen halen:

De Lewenstein Multilock 700DE lockmachine inrijgen

En daar ga je! U heeft uw lockmachine omgedaan, u kunt nu naaien!

Dit is het resultaat dat u krijgt voor de goede kant en de verkeerde kant van uw naad:

Kenmerken van de Lewenstein Multilock 700DE lockmachine

Beschrijving:

De Lewenstein Multilock 700DE lockmachine heeft een stevige motor die ideaal is voor zware stoffen . Of je nu een beginner bent of ervaren , het zal je bevredigen .

De serger is voorzien van automatische ondergrijper-inrijgfunctie, ingebouwde rolzoom, verstelbare naaivoet, wegzwenkbaar bovenmes, verstelbare boven- en ondermessen, afvalbak en een optionele set voeten.

Details:

De Lewenstein Multilock 700DE lockmachine is uitgerust met een vrije arm waardoor mouwen of pijpen gemakkelijker cilindrisch kunnen worden genaaid. U kunt de lengte en breedte van de overlocksteken en de draadspanning aanpassen. Het licht is geïntegreerd, waardoor u beter zicht heeft op uw naaiwerk.

Functies:

  • Naaisnelheid: max. 1300 sti/min
  • Aantal draden: 2/3/4 overlock
  • Steeklengte: maximaal 4 mm
  • Steekbreedte: 5/7 mm
  • Naald: 130/705H (HAx1SP)
  • Afmetingen: 340(L)*290(B)*330(H)mm
  • Gewicht: 7kg

We bieden je verschillende eenvoudige tutorials op onze blog als je nieuw bent met naaien, vind ons ook op Facebook , Instagram en TikTok !

Machines

laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.