À quoi sert une aiguille double ?

inhoudsopgave:

Wat is een tweelingnaald?

De tweelingnaald vervangt je klassieke naald op je naaimachine. Het is samengesteld uit twee identieke naalden verbonden door een staaf ertussen en een enkele hiel zoals in de afbeelding hieronder.

tweelingnaald

Waar is het voor?

De tweelingnaald maakt het mogelijk om de randen van uw kledingstukken zoals de mouwen, de hals of opgestikte zakken zeer netjes af te werken, de tweelingnaald wordt daarom niet gebruikt om twee stukken aan elkaar te naaien. Aan de rechterkant van je stof heb je twee parallelle lijnen, terwijl je aan de achterkant zigzaglijnen hebt, wat erg handig is voor jersey of alle stretchstoffen, omdat deze naad de elasticiteit van je stof behoudt. U kunt twee verschillende garenkleuren kiezen voor meer originele decoratieve steken.

Hoe gebruik je de tweelingnaald?

Volg onderstaande stappen om de tweelingnaald goed te kunnen gebruiken, voor meer gemak kun je ook de video volgen.

Stap 1: Verwijder je klassieke naald en steek je dubbele naald door de hiel.

Stap 2: Plaats uw eerste klos op uw klospen, haal uw draad door de draadgeleider zoals aangegeven op uw machine en vergeet niet om de draad door de draadophaalhendel te halen.

Stap 3: Doe hetzelfde met je 2e spoel.

Als uw spoel te groot is voor de spoelhouder, plaats deze dan in een houder als steun, of u kunt een van de twee spoelen vervangen door een spoel.

Stap 4: Leid elke draad door elke naald zoals in de onderstaande afbeelding en leg ze vervolgens op de achtergrond zodat ze niet in de weg zitten tijdens het naaien.

tweelingnaald

En nu kunt u beginnen met het naaien van uw stoffen! Hier is het resultaat dat u krijgt met de rechte steek .

dubbele naald resultaat
dubbele naald resultaat
Vind al onzeblogs en onze producten op onze website of in de winkel!
Machines

laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.