À quoi sert une surjeteuse ?

inhoudsopgave:

De serger: waar wordt het voor gebruikt?

Na enige naaitijd zult u merken dat sommige stoffen moeilijker te verwerken zijn dan andere, vooral bij stretchstoffen. Als u echter een lockmachine gebruikt, zult u minder moeite hebben met het werken aan jersey, breiwerk of fleece. Zelfs als sommige naaisters het zonder doen, blijft de lockmachine een essentiële machine voor anderen.

Wat zijn de rollen van een serger?

Met de lockmachine kunt u in één keer uw stof met precisie knippen, naaien en zelfs afwerken met respect voor een onberispelijke afwerking.
Deze machine heeft meer dan één gebruik, het helpt je om een eenvoudige afwerking te doen zoals een opgerolde rol, twee stoffen aan elkaar te hechten, maar ook om stoffen die in een oogwenk rafelen te sergeeren.

Wat zijn de steken van de lockmachine?

  • De 4-draads overlocksteek : deze steek is nodig voor het naaien en afwerken van de randen van stoffen, maar vereist ook, zoals de naam al doet vermoeden, 4 klossen draad .
  • De 2- of 3-draads overlocksteek : met deze naaisteek kunt u alleen de randen afwerken. Het wordt over het algemeen gebruikt voor dunne stoffen en vereist tussen 2 of 3 klossen draad , afhankelijk van uw behoeften.
  • De rolzoom : het is een zoom die de rand van de stof oprolt terwijl deze wordt opgerold in cordonsteek. Deze afwerkzoom geeft een mooie afwerking aan de randen van uw stof. Het kan zowel op rekbare als niet-rekbare stoffen worden gebruikt.
  • Flatlock : deze steek wordt gebruikt voor decoratieve afwerkingen, vooral op jurken met ruches of de armsgaten van kleding.

Welke draad te gebruiken voor een lockmachine?

Kies altijd een polyester draad. We raden onze naaigarens aan die voor uw lockmachine kunnen worden gebruikt. Onze naaigarens zijn 3000 m bitches met lage prijzen en goede kwaliteit.

Wanneer een overlock kopen?

De serger is best handig als je al wat naaivaardigheden hebt, we raden het niet aan voor beginners omdat het een investering op lange termijn is. Het is beter om eerst je klassieke naaimachine goed te leren kennen en daarna te investeren in een overlocker, zeker als je een overlocker koopt waarbij je zelf de spanning zal moeten aanpassen.

Machines

laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.