Comment faire une canette avec la machine à coudre JUKI HZL-53E

inhoudsopgave:

JUKI HZL-53E naaimachine

Als beginner is de JUKI HZL-53E naaimachine de beste keuze, omdat hij eenvoudig te gebruiken is en een verscheidenheid aan steken biedt.

Een van de eerste dingen die u moet weten, is het gebruik van een blikje. De spoel van een naaimachine is een essentieel klosje dat de draad van onderaf afwikkelt. Het wordt onder de steekplaat geplaatst en zonder dit zou onze naad niet zo stevig zijn.

In deze blog vertellen we je hoe je een spoel maakt met de JUKI HZL-53E naaimachine.

Maak een klosje met de JUKI HZL-53E

Het is niet altijd gemakkelijk om te weten hoe je een blikje moet maken, maar geen paniek, het is niet ingewikkeld! Volg de stappen in deze tutorial en u zult het naaien onder de knie krijgen op uw JUKI HZL-53E .

We bieden je ook een verklarende video aan voor een betere opvolging van de tutorial.


Stap 1: Zorg er eerst voor dat uw naaimachine is aangesloten op het stopcontact en plaats vervolgens de originele klos met het garen dat u wilt gebruiken op de klospen.

Stap 2: Nu kom je de draad halen die je door het pad gaat (fase 2 en 3), dan in het kleine gaatje van je spoel (en niet de opening van de spoel) zoals weergegeven in de afbeeldingen hieronder - hieronder .

Stap 3: Vervolgens plaatst u de spoel op de houder terwijl u de draad vasthoudt. Zorg ervoor dat u de spoel naar rechts hebt gekanteld.

Stap 4: Vanaf daar kom je om je pedaal in te drukken (ingedrukt te houden) terwijl je nog steeds de onderdraad vasthoudt en voila, je draad wikkelt zich om je spoel!

Zodra je de helft van je spoel hebt gedaan, knip je de draad af die je vasthield en blijf je je pedaal vasthouden. Als u klaar bent, knipt u de draad die op de spoel is aangesloten door.

Plaats de spoel in de JUKI HZL-53E

Nu je weet hoe je een spoel moet maken, hoef je hem alleen nog maar in je naaimachine te stoppen. Het is net zo eenvoudig als het maken van een blikje.

In de eerder genoemde video wordt ook uitgelegd hoe je deze moet plaatsen.

Stap 1: Verwijder eerst het spoelhuisdeksel. Plaats uw spoel met het uiteinde van de vrije draad die u onder de inkeping gaat zoals aangegeven op uw machine en plaats vervolgens het deksel terug.

Stap 2: Nu ga je de draad van je originele klos halen en door de draadgeleider van je machine halen. Gebruik vervolgens de automatische naaldinrijger om de draad door het oog van uw naald te halen.

Stap 3: Til vervolgens uw naaivoet op om uw draad naar achteren te trekken. Gebruik het vliegwiel rechts van je machine om met je naald de onderdraad op te pakken.

Daar ben je, je bent klaar om te beginnen met naaien!

De kenmerken van de HZL-53E:

  • Naaisnelheid: max. 750 st/min
  • Steeklengte: max. 4mm
  • Steekbreedte: max. 7mm
  • Naaivoethoogte: 2 stappen max. 9mm
  • Naald: HAx1
  • Afmetingen: 410(L)*177(B)*308(H)mm
  • Gewicht: 7,1 kg

We bieden je verschillende eenvoudige tutorials op onze blog als je nieuw bent met naaien, vind ons ook op Facebook , Instagram en TikTok !

Machines

laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.