Les propriétés de la machine à coudre JUKI HZL-80H

inhoudsopgave:

JUKI HZL-80H naaimachine

De JUKI HZL-80H naaimachine dankt zijn succes aan de vele steken, waaronder de mogelijkheid om patronen te naaien en het alfabet. Het heeft ook de mogelijkheid om over grote diktes te naaien.

In deze blog laten we je de verschillende functies zien en hoe je ze kunt gebruiken. Het eerste dat u moet weten voordat u iets anders doet, is weten hoe u een spoel maakt en deze in de machine plaatst.

Een spoel maken met de HZL-80H naaimachine:

Om een ​​naad te starten, moet u uw spoel in uw machine plaatsen om uw naad te verstevigen en hiervoor moet u al weten hoe u een spoel maakt met de kleur draad van uw keuze.

We bieden je ook een verklarende video aan voor een betere opvolging van de tutorial.

Stap 1: Zorg er eerst voor dat uw naaimachine is aangesloten op het stopcontact en plaats vervolgens de originele klos met het garen dat u wilt gebruiken op de klospen.

Stap 2: Nu kom je de draad halen die je door het pad gaat (fase 2 en 3), dan in het kleine gaatje van je spoel (en niet de opening van de spoel) zoals weergegeven in de afbeeldingen hieronder - hieronder .

JUKI HZL-80H naaimachine
JUKI HZL-80H naaimachine

Stap 3: Vervolgens plaatst u de spoel op de houder terwijl u de draad vasthoudt. Zorg ervoor dat u de spoel naar rechts hebt gekanteld.

Stap 4: Vanaf daar kom je om je pedaal in te drukken (ingedrukt te houden) terwijl je nog steeds de onderdraad vasthoudt en voila, je draad wikkelt zich om je spoel!

Zodra je de helft van je spoel hebt gedaan, knip je de draad af die je vasthield en blijf je je pedaal vasthouden. Als u klaar bent, knipt u de draad die op de spoel is aangesloten door.

Stap 5: Nu ga je de draad van je originele klos halen en door de draadgeleider van je machine halen. Gebruik vervolgens de automatische naaldinrijger om de draad door het oog van uw naald te halen en vervolgens uw draad door de persvoetgleuf om uw naairuimte vrij te maken.

JUKI HZL-80H naaimachine

Stap 6: Verwijder vervolgens het spoelhuisdeksel. Plaats uw spoel met het uiteinde van de vrije draad die u door het pad gaat halen, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding, en plaats vervolgens het deksel terug.

Zorg er in fase C voor dat de draad wordt doorgeknipt.

JUKI HZL-80H naaimachine

Stap 7: Om te eindigen, voert u de stof onder de naaivoet door en drukt u tweemaal op de bovenste knop, waardoor de naald omlaag en omhoog gaat om de onderdraad op te vangen. Door de stof te verwijderen, zal de draad vanzelf loskomen van de stof.

JUKI HZL-80H naaimachine

Dat is alles, u kunt nu naaien!

Zoals hierboven vermeld, kan de HZL-80H-machine niet alleen meerdere steken naaien, maar ook patronen en letters naaien! We gaan u daarom uitleggen hoe u uw machine kunt aanpassen om mooie afwerkingen in patronen of letters te bereiken.

Naaipatronen met de HZL-80H naaimachine:

U kunt eenvoudig uw ontwerp kiezen, u hoeft alleen maar een paar instellingen op het beeldscherm te maken.

Aarzel niet om onze video te bekijken die de stappen illustreert.

Eerst zal uw scherm linksonder " D irect " weergeven, druk eenmaal op " A " om " Patronen I " weer te geven die overeenkomen met de patronen.

JUKI HZL-80H naaimachine
JUKI HZL-80H naaimachine
JUKI HZL-80H naaimachine

U kunt het gewenste patroonnummer typen op de patroonplaat. U kunt ook verschillende patronen combineren met behulp van de " M "-knop die overeenkomt met het geheugen.

JUKI HZL-80H naaimachine

Merkte op:
Patronen in de directe modus en patronen 15-24 van "Patterns I" kunnen niet worden onthouden.

JUKI HZL-80H naaimachine

Laat uw naaivoet zakken en u kunt eindelijk op uw stof naaien terwijl u het pedaal indrukt. Als je patroon klaar is, vergeet dan niet om automatisch te sluiten door op de 2e knop te drukken.

JUKI HZL-80H naaimachine

Breng uw naaivoet omhoog en verwijder uw project met behulp van de draadafsnijder aan de linkerkant van uw machine. Bewonder de patronen van uw naaiwerk met precisie en gemak.

Letters naaien met de HZL-80H naaimachine:

Naai met evenveel gemak uw voornaam of de naam van uw merk dankzij het alfabet dat in het programma van de machine is geïntegreerd.

Aarzel niet om onze video te bekijken die de stappen illustreert.

Wat betreft de patronen, u moet op " A " drukken, maar deze keer twee keer om " Patronen II " weer te geven en vervolgens " M " om de volgorde van uw letters te onthouden, die rechtsonder op uw scherm wordt weergegeven.

JUKI HZL-80H naaimachine
JUKI HZL-80H naaimachine
JUKI HZL-80H naaimachine

Selecteer de gewenste tekennummers.

JUKI HZL-80H naaimachine

Laat uw naaivoet zakken en u kunt eindelijk op uw stof naaien terwijl u het pedaal indrukt. Zodra uw ontwerp klaar is, tilt u uw naaivoet op en verwijdert u uw project met behulp van de draadafsnijder aan de linkerkant van uw machine. Zie uw voornaam of merknaam snel en netjes genaaid.

Daar ben je, je bent klaar om je projecten te starten!

De kenmerken van de HZL-80H:

  • Naaisnelheid: max. 800 st/min
  • Steeklengte: max. 4mm
  • Steekbreedte: max. 7mm
  • Naaivoethoogte: 2 stappen max. 9mm
  • Naald: 130/750H (HAx1)
  • Afmetingen: 400(L)*188(B)*290(H)mm
  • Gewicht: 5,8 kg

We bieden je verschillende eenvoudige tutorials op onze blog als je nieuw bent met naaien, vind ons ook op Facebook , Instagram en TikTok !

Machines

laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.