tuto bandana chien

inhoudsopgave:

Ook onze honden hebben vernieuwing nodig in hun kleerkasten. 🐶

In deze snelle en gemakkelijke tutorial laten we zien hoe je een bandana voor je hond kunt naaien als je zijn halsband wilt personaliseren of wilt matchen met je eigen outfits!

Hier is de lijst met materialen die je nodig hebt:

   Wij bieden u een kant-en-klaar patroon voor kleine en middelgrote honden! Als uw hond lang is, moeten de afmetingen van het patroon worden aangepast aan de breedte van de halsband van uw hond en hiervoor moet u de hoogte van het patroon vergroten. Voor het Rainbow-patroon hebben we 24 cm gemeten voor de lengte en 19 cm voor de hoogte. 😉

   Stap 1: speld het bandanapatroon op je stof en knip het uit 2 keer het juk.

   hond bandana patroon

   Stap 2: Monteer de 2 jukken, goede kanten op elkaar, laat een opening in de lengte, naai dan alles, laat altijd de lengte vrij.

   hond bandana patroon

   Stap 3: Draai je werk om om de juiste kant van je stof te zien.

   Stap 4: Verbind de lengte met een binnenzoom en naai. Je bandana moet volledig genaaid zijn, dus er mogen in dit stadium geen openingen zijn!

   hond bandana patroon

   Stap 5: Maak een soort zoom waar de halsband van de hond doorheen kan. Je gaat de ketting opmeten en laat een beetje ruimte vrij zodat je hem er later gemakkelijk om kunt schuiven zoals in de afbeelding hieronder. Speld en stik vervolgens over de gehele lengte door.

   hond bandana patroon

   Steek de ketting door de buis en voila! Je kunt je hond eindelijk verfraaien met deze prachtige door jou gemaakte bandana!

   Kijk deze superheld!!

   springende hond gif
   Vind al onze tutorials en producten op onze website of in de winkel!

   laat een reactie achter