Tuto : Coudre un chouchou

inhoudsopgave:

Het is algemeen bekend dat leren naaien ingewikkeld is, vooral als je niet weet waar je moet beginnen. In deze tutorial laten we zien hoe je een scrunchie naait. Dit accessoire is perfect als je wilt beginnen met naaien!

Hier is de lijst met materialen die je nodig hebt:

Er is geen specifiek type stof voor scrunchies. We raden er echter een paar aan, bijvoorbeeld Zwitsers katoen , jeans , katoenen popeline , dubbel gaas , enz. PS: Satijn kan ook gebruikt worden en daarnaast beschadigt het de structuur van je haar niet. 😉

Stap 1: Neem eerst een stof, knip 10 cm bij 60 cm. Vouw het dubbel, plaats tegen elkaar, vergeet niet om aan het begin 4 cm over te laten en aan het einde vast te pinnen met een tang.

huisdier

Stap 2: Begin met naaien vanaf de eerste pijl, zoals in de afbeelding hieronder, tot de laatste. Verwijder de klemmen terwijl de buis zich vormt. Als je klaar bent, draai je de tube om zodat je de voorkant van de stof kunt zien.

huisdier

Stap 3: Verbind de uiteinden met de goede kanten op elkaar zoals in de onderstaande afbeelding en naai ze vast.

huisdier

Stap 4: Kies een elastiekje zolang het maar sterk genoeg is als je eraan trekt. Snijd er 20 cm van af en haal het door de buis. Zorg ervoor dat u de twee uiteinden goed vasthoudt en naai ze op elkaar in de zigzagmodus van uw machine.

huisdier

Stap 5: Als u klaar bent, vouwt u de resterende centimeters van uw stof naar beneden om een ​​interne zoom te maken en stikt u alles door.

huisdier

En daar heb je je favoriet!

huisdier

Vind al onze tutorials en producten op onze website of in de winkel!

laat een reactie achter