Tuto : comment faire un tug pour chien

inhoudsopgave:

Als je een erg speelse hond hebt, maar hij speelt niet met zijn speelgoed, verspil je geld dan niet. In plaats daarvan raden we u aan om uw eigen hond te trekken met deze eenvoudige zelfstudie zonder naaien. Een eenvoudige, effectieve en leuke activiteit om met het gezin te doen!

Om te beginnen heb je maar twee dingen nodig:

U kunt kiezen uit 1, 2 of 4 verschillende kleuren. Varieer gerust met de kleuren. Vind al onze fleecestoffen door hier te klikken.

Stap 1: Leg je fleece stof op een vlakke ondergrond, knip 4 stroken van ongeveer 7cm x 150cm. Ze zijn misschien niet perfect, maar voel je vrij om zware voorwerpen te gebruiken om de stof op zijn plaats te houden.

Als je 2 kleuren hebt, knip dan 2 stroken van elk. Als je er 4 hebt, knip er dan maar één van elk.

Roze en blauwe hondensleepboot

Stap 2: Maak een knoop door de 4 uiteinden van de stroken met elkaar te verbinden, strak aan te trekken en de uiteinden uit elkaar te halen zoals in de afbeelding hieronder, zodat het ene uiteinde bovenaan zit, het andere onderaan en de andere twee links en rechts.

Roze en blauwe hondensleepboot

Stap 3: Maak een lus van de bovenste en onderste strook, haal de linker en rechter strook door de lussen en trek aan. Voel je vrij om strak aan te trekken, de stof is sterk genoeg en rafelt niet. Ga zo door tot je nog 20 cm stof over hebt.

Roze en blauwe hondensleepboot

Stap 4: Maak een 2e knoop, trek hard aan en voila! U kunt beginnen met spelen met uw hond.

Roze en blauwe hondensleepboot

Vind al onze tutorials en producten op onze website of in de winkel!

laat een reactie achter